SCHOLEN EN BEDRIJVEN

Je bent docent of werkt bij een bedrijf en hebt de opdracht gekregen om een werkweek, teambuildingsweek of actieweek te organiseren dan ben je hier op de aangewezen plek. 

Wij helpen je graag met je zoektocht naar de ideale actieweek in het buitenland. Meerdere locaties, meerdere uitdagende activiteiten er is van alles mogelijk! 

Om je zoektocht te makkelijker te maken hebben we drie te gekke weken samengesteld. De prijzen hiervan zijn inclusief reis, verblijf en eten. Heb je vragen over een product of ontvang je graag een offerte voor een bepaald product laat het ons dan weten. 

MET JE GROEP OP AVONTUUR! 

ACTIE IN FRANSE ALPEN

Deze actieweek duurt 6 dagen en vindt plaats in de Franse Alpen en is te boeken in het voorjaar en wordt georganiseerd. Raften op een spectaculaire rivier, canyoningen in de mooiste canyons van het gebied een mooie hike met kaart en kompas en activiteiten op hoogte zoals klimmen & abeilen en een via ferrata behoren tot de mogelijkheden. (tekst)

Scholen vanaf: €445 p.p. excl. btw.

Bedrijven vanaf: €545 p.p. excl. btw.

Inclusief 1

Inclusief 1

Inclusief 1

Inclusief 

MEERDAAGSE TREKTOCHT SLOVENIË

Deze trektocht is het gaafst wat je met een actieve groep kan doen in Slovenië. In de Julische Alpen maak je samen met je instructeur de begeleide trektochten. Onderweg kom je activiteiten drie super gave activiteiten tegen: Raften! Via Ferrata en Canyoningen! 

Scholen vanaf: €645 p.p. excl. btw.

Bedrijven vanaf: €745 p.p. excl. btw.

Inclusief 1

Inclusief 1

Inclusief 1

Inclusief 

OP AVONTUUR IN DE PYRENEEËN

Deze reis duurt 6 dagen en is de meest gekozen week in ons assortiment. Uitdagende activiteiten georganiseerd vanaf een mooie camping op de Canigou. 

Mooi weer, ook in het naseizoen maakt het ideaal voor scholen en bedrijven die op zoek zijn naar veelzijdige outdoorweek. 

Scholen vanaf: €595 p.p. excl. btw.

Bedrijven vanaf: €695 p.p. excl. btw.

Inclusief 1

Inclusief 1

Inclusief 1

Inclusief